privacy statement

25 mei 2018

U bent onze klant, dus staan we voor u klaar. Niet alleen met spot on oplossingen, maar ook met heldere afspraken. Neem uw privacy. Daar gaan we heel bewust mee om. In deze privacyverklaring leggen we u graag uit wat we doen met de informatie die u op onze website deelt.

Bestellen

Bestelt u bij ons? Dan gebruiken we uw persoonsgegevens om dit snel en zeker af te handelen. Uw gegevens worden gebruikt om het bestelde product of dienst correct af te leveren. Per post, online of wanneer we zelf langskomen.

Bij uw bestelling deelt u ook informatie over uw bank of creditcard. Deze info is veilig bij ons. Dat geldt ook voor uw NAW-gegevens, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres, betalingsgegevens en btw-nummer: alles wat we nodig hebben om de verkoop af te ronden.

Deze gegevens bewaren we. Hoe lang? Tot twee jaar na uw bestelling en zeven jaar daarna. Waarom? Omdat dit de wettelijke bewaarplicht is.

Contactformulier

Heeft u vragen? Bel, mail, of app ons gerust. U kunt ook vragen stellen via ons contactformulier. We vragen u hierbij uw naam en e-mailadres in te vullen. We bewaren uw gegevens totdat we zeker weten dat u tevreden bent met ons antwoord.

Stelt u hierna nog vragen via het contactformulier, dan kunnen we de informatie er gemakkelijk bij pakken. En draagt weer bij aan een beter en sneller antwoord!

Nieuwsbrief

Super wanneer u zich abonneert op onze nieuwsbrief! Nieuws, tips, updates: we delen het graag. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Weet dat u uw abonnement altijd op kunt zeggen. De afmeldlink vindt u onderaan ieder bericht. Uw gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat u het abonnement hebt opgezegd.

Andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is. Bijvoorbeeld voor het optimaal functioneren van onze website of wanneer we verplicht worden (denk aan een eis van de politie bij vermoeden van een misdrijf).

Ook werken we met andere bedrijven samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om u te kunnen leveren wat je hebt gekocht. Tot slot gebruiken we in onze website social media buttons. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies

Deze website draait op WordPress, een CMS (content management systeem) dat is ontwikkeld door Automattic. Tijdens uw bezoek maakt WordPress gebruik van een cookie om te controleren of cookies door je browser worden ondersteunt. Deze cookies worden niet gebruikt voor analyses en zijn puur functioneel. WordPress voldoet aan de richtlijnen uit de AVG (GDPR). We wijzen u derhalve ook op de algemene voorwaarden van Automattic.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van cookies te analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. Deze gegevens worden geanonimiseerd opgeslagen. Google Inc. voldoet aan de richtlijnen uit de AVG (GDPR). We wijzen u derhalve ook op de algemene voorwaarden van Google Inc.

Beveiliging

We hebben gezorgd voor passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies en onrechtmatige verwerking. We maken gebruik van geavanceerde firewalls en het netwerkverkeer wordt constant in de gaten gehouden. Alle verbindingen naar onze servers zijn beveiligd met een SSL-verbinding. Alle wachtwoorden worden bij ons veilig opgeslagen d.m.v. cryptografische beveiliging. Verder wordt de toegang tot uw persoonsgegevens afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wijzigt onze website, dan passen we ook onze privacyverklaring aan. Let dus altijd op de datum bovenaan dit document en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart met u te delen.

Inzage en wijzigen van gegevens

Heeft u nog vragen over hoe we met uw privacy omgaan? Neem contact met ons op. U heeft de volgende rechten:

  • krijg uitleg over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • krijg inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • laat fouten corrigeren
  • laat verouderde persoonsgegevens verwijderen
  • trek uw toestemming in
  • maak bezwaar tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we niet de gegevens van een verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Vindt u dat we u niet op de juiste manier helpen of inlichten? Dan heeft u het recht een klacht in te dienen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens.

Dank voor uw aandacht. We hopen dat deze verklaring u een helder inzicht heeft gegeven.

Menu