5 November 2020

Safe shoppen: het nieuwe normaal

Een van de meeste in het oog springende veranderingen op de supermarktvloer in 2020? We kunnen er niet omheen: dat zijn toch de Covid-beschermmaatregelen bij entrees, kassa’s en balies.

De specialist in schappresentaties

Ruim 70% van alle aankoopbeslissingen wordt voor het schap genomen. Een opvallende presentatie is daarom essentieel. Dat vraagt om shelf management oplossingen die spot on zijn. Dat vraagt om CoolPresentation.

4 November 2020

Wie helpt Cool nog groener te worden?

We hebben een uitdaging. Een groene. Eentje waar we al meerdere partijen over hebben gesproken. Helaas nog zonder resultaat. Daarom doen we deze oproep: wie helpt Cool nog groener te worden?

Bewezen innovatiekracht

Bij onze start in 1997 richtten we ons vooral op verspresentaties. Inmiddels zijn we dé specialist op het gebied van schappresentatie in de gehele retail. Dat doen we niet alleen, maar met onze klanten. Samen hebben we al meer dan 600 innovatieve presentatieoplossingen ontwikkeld.

3 November 2020

Een baken in de zee van vers

Versbeleving speelt een steeds grotere rol in de supermarkt. Met zoveel mogelijk producten uit eigen keuken, vers bereid, op elk moment van de dag.

Totaaloplossing voor elke branche

Een oplossing op maat. Voor elk product, op elk schap. En in elke branche. In Nederland zijn we als totaalspecialist in schappresentaties marktleider in de supermarktbranche. Daarbij hebben we een stevige positie in de non-food retail. Wereldwijd is CoolPresentation in meer dan 15 landen actief.

2 November 2020

Meer beleving op minder meters

De supermarktwereld heeft zichzelf altijd weer opnieuw uitgevonden. Maar nu lijkt de verandering sneller te gaan dan ooit. Voor ondernemers is het aanhaken of afhaken.
Menu